Home Місто Під Житомиром десантники відпрацьовували майстерність з водіння бойових машин

Під Житомиром десантники відпрацьовували майстерність з водіння бойових машин

110

На Житомирщині, військовослужбовці оперативного резерву першої черги десантно-штурмової бригади ЗС України вдосконалюють навички водіння бронетехніки. Під керівництвом досвідчених викладачів військовослужбовці вдосконалюють свої навики водіння бойової техніки в бойовому і передбойовому порядку з подоланням різних перешкод і загороджень у складних метеоумовах.

Заняття з водіння бронетехніки МТЛБ та БМД-2 проходять на танкодромі, де споруджено водні та болотні перешкоди, завали з дерев тощо. Практичному водінню військовими бронетехніки передував курс вивчення теорії водіння бойових машин та дії при виникненні позаштатних ситуацій.

В ході занять водії виконували прийоми маневрування, повороти та розвороти різної складності, долали різні рельєфні перешкоди. Такі заняття розвивають у військових уважність, а також дозволяють їм оцінити можливості бойових машин.

— На сьогоднішніх заняттях були не дуже сприятливі погодні умови, але військовослужбовці з гідністю та мужністю виконали усі вправи, які їм належало, на загальну оцінку — «добре», — розповів командир роти оперативного резерву першої черги майор Дмитро Денисевич.

Прес-служба Командування ДШВ ЗС України

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here