Home Місто Побита житомирська студентка вийшла з коми

Побита житомирська студентка вийшла з коми

180

В Житомирі 3 січня жорстоко побили 19-річну студентку ЖДУ ім.І.Франка, Вікторію Шилюк.

Про нинішній стан дівчини повідомили на сторінці  ЖВІ ім. С.Корольова, де працює мама дівчини.

"Дорогі друзі. Дякуємо Вам за підтримку. За нашою інформацією, Вікторія Шилюк вийшла з коми. У суботу їй було зроблено позапланову операцію. Тенденція позитивна, будемо сподіватися на краще. Дякуємо усім хто підтримує цю дівчину", – йдеться у повідомленні.

Про покращення стану Вікторії також повідомив нардеп Борислав Розенблат, який з перших днів трагедії допомагає родині.

"Доброго ранку, друзі, житомиряни. Ранок справді добрий. Сьогодні був у лікарні у нашої житомирянки Віки Шилюк і хочу повідомити, що вчора їй зробили складну операцію…Яка пройшла успішно! Маємо позитивні зміни! Віка вже реагує на звуки, на присутність поруч неї людей.

Я хочу подякувати колективу обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського – головному лікарю Богдану Леськіву, зав. нейрохірургічним відділенням Костянтину Зозулі, нейрохірургу Богдану Клименку, зав. відділенням реанімації Миколі Білясу! Ви провели надскладну операцію!

Також хочу подякувати усім священикам УПЦ та усім житомирянам, які вчора, під час операції, молились за здоров"я Віки Шилюк.
Я розумію, що для усіх, хто переживає за Віку, вже є невеличкий привід для радості, але попереду ще серйозна і напружена робота, яка залежитиме від професіоналізму наших реабілітологів.

Віка має стати на ноги і ми будемо робити для цього усе можливе", – написав Розенблат на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: Нардеп контролюватиме розслідування справи із жорстоким побиттям студентки в Житомирі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here