Home Місто Пожежа на АЗС в Житомирі: вогонь знищив три авто, дві людини отримали...

Пожежа на АЗС в Житомирі: вогонь знищив три авто, дві людини отримали опіки

281

 19 травня о 13:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на автомобільній заправці «Яркон» в Житомирі.

На момент прибуття першого пожежно-рятувального підрозділу площа пожежі склала 100 кв.м., горіло три автомобілі та запірна газова арматура над підземним газовим резервуаром.

О 13:34 керівник гасіння пожежі оголосив другий підвищений номер виклику, за яким до місця події прибули сили та засоби Житомирського міського гарнізону.

Рятувальниками проведено охолодження запірної арматури підземного резервуара та подано пінну атаку.

О 14:38 пожежу ліквідовано. На гасінні працювало 10 одиниць техніки та 45 чоловік особового складу на чолі з начальником Управління.

Причина пожежі – встановлюється. За попередньою інформацією 2 людини госпіталізовані до медзакладів, їх особи встановлюються. Також 3 автомобілі згоріли, ще 1 пошкоджено.

"Повідомлення про пожежу на АЗС по вул. Східній в обласному центрі надійшло до Житомирського відділу поліції близько 13.30 19 травня. Внаслідок події медична допомога знадобилась двом чоловікам, вогнем знищено конструкцію АЗС та 4 легкових автомобілі. Обставини та причини загоряння з’ясовуються.  На місці події продовжують працювати рятувальники, слідчо-оперативні групи обласного ГУНП та Житомирського відділу поліції і патрульні.  За попередніми даними, загоряння могло виникнути під час проведення технічних робіт газозаправного обладнання.  Внаслідок пожежі до медичного закладу з термічними опіками були доставлені двоє людей – житель м. Києва, 1972 р.н., та житель Черкаської області, 1962 р.н. Вогнем також знищено конструкцію АЗС та 4 легкових автомобілі, які знаходились на її території. Подія належним чином зареєстрована. Поліція розпочала необхідні перевірки для встановлення усіх обставин", – повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.
 
 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here