Home Місто У 2014 в Житомирі влада планує ремонтувати Михайлівську і Бульвар та на...

У 2014 в Житомирі влада планує ремонтувати Михайлівську і Бульвар та на 4 мільйони купити тролейбусів

124

В бюджеті  Житомира на 2014 рік у повному обсязі передбачені кошти на завершення реконструкції літнього театру «Ракушка» та завершення протизсувних заходів в сумі 6,6 млн.грн., завершення реконструкції корпусу НВК № 25 в сумі майже 4,0 млн.грн.

Крім того, передбачені кошти на капітальний ремонт комунікацій по вулиці Михайлівській в сумі 3,8 млн.грн., на капітальний ремонт Старого бульвару (5,1 млн.грн.), капітальний ремонт майдану С.П. Корольова (2,0 млн.грн.).

На зміцнення матеріально-технічної бази Житомирського трамвайно-тролейбусного управління з бюджету розвитку планується спрямувати 10,4 млн.грн., в тому числі 4,0 млн.грн. на придбання вагонів тролейбусів.

Проектом міського бюджету на 2014 рік передбачені усі неоплачені витрати та кредиторська заборгованість, які лишились перехідними з бюджету 2013 року, кажуть у міській раді.

Нагадаємо, що з рахунків казначейства зникли 42 мільйони, через що майже усі галузі, на які в 2013-му були закладені гроші з бюджету розвитку, недофінансовані.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here