Home Місто У Бердичеві припинили діяльність нелегального грального закладу, вилучили комп’юти та гроші

У Бердичеві припинили діяльність нелегального грального закладу, вилучили комп’юти та гроші

117

Прокуратура Житомирщини, у взаємодії з іншими правоохоронними органами, продовжує вживати заходи з протидії забороненому в Україні гральному бізнесу.

Зокрема, 4.01.2019, під процесуальним керівництвом Бердичівської місцевої прокуратури, у рамках досудового розслідування, прокурорами спільно із слідчими поліції проведено санкціонований обшук у місці організації незаконного грального закладу, що діяв у Бердичеві по вул. Вінницькій.

Під час обшуку виявлено та вилучено 22 системних блоки та 20 моніторів,  електронні носії інформації, 2 сейфи, грошові кошти, а також документацію, що може підтверджувати протиправну діяльність закладу.

Підготовлено клопотання до суду щодо накладення арешту на вилучене майно.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст.203-2 КК України проводить слідчий відділ Бердичівського відділу поліції ГУНП в області. Місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Нагадаємо, як нещодавно повідомлялося, напередодні новорічних свят Бердичівською місцевою прокуратурою виявлено та припинено незаконний гральний бізнес в Андрушівці та Ружині.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here