Home Місто У Житомирі родини загиблих учасників АТО та поранені бійці отримали земельні ділянки

У Житомирі родини загиблих учасників АТО та поранені бійці отримали земельні ділянки

106

Відповідне рішення депутати підтримали на десятій позачерговій сесії Житомирської міської ради 16 червня. Також було вирішено надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО.

«Сьогодні депутати підтримали рішення, за яким дві сім’ї загиблих військовослужбовців, які брали участь у АТО, та семеро поранених учасників АТО отримали земельні ділянки. Вже розпочата підготовка складання проектів землеустрою для відведення земельних ділянок чотирьом пораненим. Зараз наша основна мета злагоджено та мобільно реагувати на проблеми військовослужбовців», – пояснює Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

У липні місяці, на наступній черговій сесії Житомирської міської ради,  буде розглядатись питання відведення земельних ділянок для 30 сімей загиблих учасників антитерористичної операції. 

За кошти міського бюджету на всі ділянки виготовлено проекти землеустрою, які зараз знаходяться в Державному земельному кадастрі для отримання кадастрових номерів. Про це повідомляє прес-служба міськради.

Управління містобудування та архітектури Житомирської міської ради провело жеребкування на земельні ділянки, сім’ї загиблих вже виїжджали на місця та оглядали запропоновану землю.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here