Home Місто У Житомирі відбудеться благодійний аукціон для допомоги дітям зі зниженим зором

У Житомирі відбудеться благодійний аукціон для допомоги дітям зі зниженим зором

103

7 грудня в приміщенні музею космонавтики ім. С. П. Корольова відбудеться благодійний вечір-аукціон в підтримку дітей зі зниженим зором «Космічна Одіссея в світ дитинства».

Захід проходитиме в рамках закриття графічної експозиції робіт «Космічна Одіссея» житомирського митця Артура Хачатряна, котрий і став організатором акції.

Залучені кошти буде направлено підготовчому спеціалізованому класу зі зниженим зором при НВК 38 для придбання колекційного обладнання.

І дея щодо благодійного аукціону виникла ще раніше, перед відкриттям у листопаді виставки графіки. І ось напередодні зимових свят вдасться втілити задумане.

Підтримала благочинну акцію і депутат обласної ради Олена Галагуза:

«Сьогодні потрібно об‘єднувати зусилля, аби допомагати особливим діткам. Найперше, що мене вразило, коли познайомилася із цим спецкласом, відсутність умов для навчання. Батьки і педагог самотужки давали раду учбовій кімнатці. Закликаю усіх не стояти осторонь і захистити право цих дітей на навчання».

Художник закликає долучитись до благочинної справи усіх небайдужих та запрошує на аукціон представників влади і бізнесу.

«Подарувати дітям не лише справжню зимову казку, а й необхідне для повноцінного життя і дитячих радощів – ось наша мета. Мої картини стануть провідниками на цьому шляху», – розповів Артур Хачатрян.

Місце проведення: музею космонавтики ім. С. П. Корольова. Початок о 16:00.

Вечір буде проходити під музичний супровід живої скрипки, а на діток спеціалізованого класу очікують солодкі подарунки.

Довідково: Виставка «Космічна Одіссея» відкрилась в музеї космонавтики 7 листопада. На виставці було представлено 10 картин, які виконані в авторській манері графіки.Артур Хачатрян вперше презентував свої графічні роботи, адже він славиться своїми олійними пейзажами, натюрмортами та архітектурними принадами міста Житомир. Уперше художник познайомився з містом понад рік тому, коли став учасником Всеукраїнського пленеру «Житомирська палітра» 2016. А вже пізніше художник переїхав жити в саме місто Житомир.

Артур Хачатрян провів у Житомирі ряд персональних виставок, мистецьких проектів.Розпорядженням міського голови Сергія Сухомлина від 20 жовтня 2017 року за високу професійну майстерність, благодійну і громадську діяльність та значний особистий внесок у розвиток культури та мистецтва міста Житомира Артура Хачатряна нагороджено відзнакою «За заслуги перед містом ІІІ ступеня».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here