Home Місто У Житомирській міській раді відкрилася виставка 3D – картин

У Житомирській міській раді відкрилася виставка 3D – картин

107

У Житомирській міській раді відкрилася виставка незвичних картин. Неординарність даних творів полягає в тому, що вони мають об’ємну форму.  Автор картин художник Антоніна Гуменюк вважає, що під час створення картин найважливішим є позитивний настрій, бо енергетика митця завжди переноситься на картину,  відповідно, впливає на життя та атмосферу дому  власника.

І це не просто слова, адже Антоніна  за освітою є практичним психологом, і розуміється на особливостях сприйняття  мистецтва різними людьми.

 «Малювати люблю з дитинства. Вищу освіту  отримала за спеціальністю практична психологія, і з’ясувалося, що психологію я люблю так само як і малювання.  Потім все органічно поєдналося  само собою: з появою дітей з’явилося бажання і час зайнятися улюбленою з дитинства справою:  малюванням», – ділиться Антоніна Гуменюк.

Картина «Черепаха», за словами мисткині,  це символ руху вперед.  А  на  картині «Квітка Сонця», зображено  кульбабку, яка є символом наполегливості, стійкості та здатності будь-якими способами долати труднощі.  Картина «Мандала кохання» – це своєрідна молитва…. Мандала кохання – це спеціальне сакральне коло, геометрична проекція Всесвіту, в якому міститься безліч символів, кожен з яких несе певний сенс і енергетику.

Вибір тематики картин та техніки їх створення автор пояснює так: «Відразу виникло бажання  створити картину великого розміру, аби прикрасити домівку. Була маса ідей, вони виникали у моїй уяві і водночас виникло  жагуче бажання якнайшвидше втілити ці ідеї у реальність. Важко було створити картину з об’ємом, тобто в 3D – форматі,  коли хочеться не лише подивитися,  але й доторкнутись. Насолодитися відчуттям фактури. Відразу було зрозуміло, що це не просто малюнок. Кожна картина дуже символічна зі своїм змістом і прихованим підтекстом. Таким чином, я несвідомо об’єднала дві улюблені справи – психологію і малювання».

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here