Home Місто В агроуніверситеті на Дні відкритих дверей гостей частували національними стравами

В агроуніверситеті на Дні відкритих дверей гостей частували національними стравами

140

По-особливому пройшов цьогоріч День відкритих дверей в Житомирському національному агроекологічному університеті. 6 грудня вже з самого ранку гостей університету зустрічав музикою духовий оркестр та ансамбль барабанщиць.

Гості університету мали можливість ознайомитися з історією та сучасністю, матеріально-технічною базою, напрямами підготовки фахівців в університеті. У межах заходу відбулося тренувальне тестування (українська мова та література, математика, біологія).

Проте родзинкою свята стала дегустація страв національної кухні, приготовлених з продуктів власного виробництва. Гості університету із задоволенням скуштували молочні, м’ясні страви, солодощі, чаї та соки, якими їх щедро пригощали співробітники та студенти університету.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here