Home Місто В кінотеатрі імені Івана Франка покажуть дитячий фільм «Іван Сила»

В кінотеатрі імені Івана Франка покажуть дитячий фільм «Іван Сила»

123

3 грудня у кінотеатрі імені Івана Франка для соціально незахищених дітей області покажуть український кінофільм «Іван Сила». Серед глядачів будуть діти з особливими потребами, -пишуть на сайті 0412.ua.

Цей захід покликаний відродити віру у себе та показати на прикладі простого селянина, що будь-які мрії можна втілити у життя. Перегляд стрічки відбуватиметься у рамках виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», які, зокрема, акцентують увагу на всебічному розвитку дітей.

Довідково: Іван Сила – український дитячий художній фільм режисера Віктора Андрієнка. Знятий за книгою Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу». Фільм «Іван Сила» оповідає незвичайну історію життя Івана Фірцака, який народився 1899 року в с. Білки на Закарпатті. Він був чемпіоном з важкої атлетики та боротьби. За неймовірну силу отримав прізвисько Іван Сила – Кротон. З рук британської королеви отримав шолом і пояс, оздоблені золотом та діамантами. Американська преса називала його найсильнішою людиною ХХ століття.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here