Home Місто В кінотеатрі імені Івана Франка презентують фільм ”Кіборги” Ахтема Сеітаблаєва

В кінотеатрі імені Івана Франка презентують фільм \”Кіборги\” Ахтема Сеітаблаєва

141

7 грудня, у рамках відзначення Дня Збройних Сил України, о 15:00 год. та 17:50 год. у кінотеатрі імені І.Франка відбудеться прем’єра фільму «Кіборги.»

Далі фільм буде демонструватися з 07 по 20 грудня 2017 року.Фільм про легендарних захисників Донецького аеропорту зняв режисер Ахтем Сеітаблаєв. Для зйомок боїв використали справжню військову техніку, яку надало Міністерство оборони.

Вони вистояли. Не витримав бетон. Три роки тому світ вразила безстрашність і героїзм, з яким українські військові захищали Донецький аеропорт. Бойовики першими назвали їх "кіборгами".

А згодом захисників летовища так називав весь світ.

Андрій Ісаєнко виконує роль військового Збройних сил України. Зізнається, грати "історію, що досі триває" – завдання не з простих навіть для професійного актора. Найбільше переживав, що скажуть самі "кіборги". Але коли військові прийшли на знімальний майданчик, усі сумніви розвіялись.

«Я там не був, і мені було навіть якось соромно. Тому що переді мною стоїть людина, яка реально нас захищала, але я розумів, що кожна людина має робити свою справу»,– сказав актор Андрій Ісаєнко.

Герой актора Макара Тихомирова – 20-ти річний доброволець з позивним "Мажор", його одноліток. Проте різниця між ними колосальна.

«Ти реально розумієш, що ти студент третього курсу на той час, а тобі треба зіграти людину, яка мислить абсолютно на інших рівнях, абсолютно про інше, ніж ти в житті», – поділився актор.

Творці фільму ламають стереотип про українців як про багатостраждальний народ. "Кіборги" – незламні борці. І готові добряче дати "по зубах" небажаним гостям.

«Наш фільм, насамперед, не про війну, а про мир, який народжується всередині цієї війни. Тому там багато розмов, напружених діалогів. Незважаючи на те, що це військова драма, там багато надії, наш фільм життєстверджуючий. Ми намагалися зняти чесне кіно, емоційно, динамічно»,– зазначив режисер фільму "Кіборги" Ахтем Сеітаблаєв.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here