Home Місто В Житомирі лататимуть дороги ”холодними сумішами”

В Житомирі лататимуть дороги \”холодними сумішами\”

104

Морози та перепади температур, негативно впливають на стан дорожнього покриття, що приводить до утворення глибоких та аварійних ям.

«"Асфальтний сезон" давно закінчився, але ми не збираємося чекати до весни! У зв’язку з неможливістю роботи із "гарячим асфальтом", ми вирішили застосувати технологію "ремонту холодними сумішами". Цей метод, вже давно використовується не тільки в світі, але й в Україні. Він дозволяє виконувати роботи з ремонту глибоких ям у зимовий період, навіть при низьких температурах до -20 °C»,- розповів директор КП «Управління автомобільних шляхів» Сергій Янушевич.

Також він зазначив, що підприємство, за власні кошти, вже закупило пробну партію так званого "холодного асфальту". Сьогодні, було проведено теоретичне і практичне заняття із бригадою робітників, де відпрацювали методику підготовки основи, укладання та ущільнення суміші.

«Від завтра, мобільна бригада, почне виконувати роботи з ліквідації глибоких ям на вулицях міста. Нами вже створена електронна мапа аварійних ям, які ускладнюють рух вулицями, та створюють аварійні ситуації», – наголосив  Сергій Янушевич.

Всіх, хто бажає допомогти – можете долучитися наступним чином:

1. Сфотографувати яму, з прив’язкою до місцевості;

2. Відправити фото повідомленням, через соціальну мережу Facebook на 
КП «УАШ»;

3. Написати точну адресу, або координати геолокації.

Працівники КП «УАШ» оперативно реагуватимуть на ваші звернення.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here