Home Місто Волонтери продовжують збір подарунків для дітей загиблих десантників 95 бригади. ВІДЕО

Волонтери продовжують збір подарунків для дітей загиблих десантників 95 бригади. ВІДЕО

147

Волонтер Іван Богдан  збирає подарунки для дітей  загиблих  у зоні АТО десантників 95 бригади. Речі та іграшки передає особисто родинам під час відвідин і має намір займатися цим у період передноворічних свят, аби привітати якомога більше дітей героїв.

"Заради свого сина здатен на багато. Якою б великою не була ціна. Навіть, якщо утратити себе частково чи повністю. Я сильносинозалежний, – пише він у  соцмережі.

Розлука робить батьківську любов ще сильнішою. У зоні бойових дій багато разів бачив, яким теплом світяться від щастя мужні і відважні воіни, коли по телефону їхнє дитя розповідає про новий віршик в садочку чи хорошу оцінку у школі.

На жаль, не кожне дитина обніме свого батька. Я не знаю, як допомогти кожній дитині, що втратила батька, але можна спробувати хоча б декільком.

Вже більше року разом з багатьма знайомими і не знайомими людьми я допомагаю десантникам з 95 бригади.  Отримав від бригади список сімей загиблих десантників у котрих залишилися діти. Давайте спробуємо допомогти. Зберемо подарунки, щоб привітати дітей зі святом святого Миколая чи Новим Роком. Було б добре, якби подарунками були не тільки іграшка, але і одежа/взуття на зиму. Якщо ви зможете запропонувати щось ще, буду дуже вдячний.  Наприклад, оплатити медичне страхування чи річний абонемент у басейн. Або запропонуйте свій варіант".

Список дітей, їх вік, розмір одягу та взуття – за посиланням.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here