Home Місто ”Завдяки субвенції зарплату медпрацівникам в Житомирі до кінця року повністю...

\”Завдяки субвенції зарплату медпрацівникам в Житомирі до кінця року повністю виплатять\”, – Сухомлин

100

Сьогодні, 14 листопада, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. 19 членів виконавчого комітету за підсумками засідання прийняли рішення щодо надання матеріальної допомоги на лікування 16-річній дитині, про розподіл субвенції з державного бюджету (473 506 грн 80 коп субвенції з державного бюджету буде спрямовано на придбання житла для дітей сиріт) та внесли зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 18.10.2017 №975 «Про передачу матеріальних цінностей».

Також члени виконавчого комітету рекомендували розподілити медичну субвенцію в обсягах згідно розпорядження голови облдержадміністрації.  

«Рішенням Уряду (розпорядження від 7 листопада 2018 року №813-р) Житомирська область отримала 47,7 млн грн. медичної субвенції. З дня на день має вийти розпорядження голови облдержадміністрації щодо її розподілу», – пояснила директор департаменту бюджету та фінансів міської ради Діни Прохорчук.

Міський голова Сергій Сухомлин зауважив: «З урахуванням субвенції, яке отримає місто, заробітну плату медичним працівникам до кінця року буде виплачено в повному обсязі».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here