Home Місто Житомирські курсанти поїхали на стажування до Криму

Житомирські курсанти поїхали на стажування до Криму

106

В АР Крим «Корольовці» продовжують виконувати плани стажування, надають допомогу своїм старшим наставникам, демонструючи тим самим свій патріотизм, професіоналізм та військовий обов’язок.

Про це повідомляє Руслан Лінник РМЦ Житомир.

Особовий склад Житомирського військового інституту  ім. С. П. Корольова Державного університету телекомунікацій нині проходять стажування у військових частинах України, в тому числі і на території Автономної Республіки Крим.

У телефонній розмові майбутні офіцери повідомляють, що військовослужбовці військових частин, які дислокуються в містах Сімферополь, Севастополь та Бахчисарай залишаються вірними Військовій присязі, мужньо та стійко стоять на охороні військових об’єктів України. Вони є прикладом для молоді у виконанні конституційного обов’язку із захисту Батьківщини, йдеться у повідомленні.

Незважаючи на напружену соціально-політичну обстановку, морально-психологічний стан особового складу у цих частинах, де проходять стажування курсанти-випускники, високий.

«Корольовці» продовжують виконувати плани стажування, надають допомогу своїм старшим наставникам, демонструючи тим самим свій патріотизм, професіоналізм та відданість.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here