Home Місто Житомирських сепаратистів шукають у соцмережах. ФОТО

Житомирських сепаратистів шукають у соцмережах. ФОТО

89

 Віднедавна сторінки житомирських користувачів соцмереж перевіряють на предмет "сепаратизму". За короткий термін вдалося виявити  багато осіб, які відверто підтримуюють у нинішній ситуації Росію і вважають, що все, що вона робить по відношенню до України, правильно.

Натомість офіційну владу країни вважають хунтою, негативно відзиваються про наших військових, які боронять Схід і репостять інформацію із проросійських новинних спільнот.

Саме про таких "сепаратистів" має дізнатися усе місто, – впевнені у спільноті, яка займається моніториногом сторінок. Перед тим як опублікувати інформацію про певного користувача, попередньо її перевіряють, а після виставляють скріншоти записів та особисті дані.

Нічого не приховують та навіть вказують посилання на особисті сторінки "сепаратистів". У коментарях під записами у групі "Сепаратисти Житомира" місцеві мешканці  обговорюють особу, яку звинувачують у сепаратизмі. 

При цьому діяльність групи постійно блокують та намагаються видалити записи, які вказують на сепаратистські настрої окремих осіб.

Користувачі, інформацію про яких поширюють, поспішають видалитися із соцмереж, ймовірно побоюючись, що за свої дії доведеться відповідати.

"Треба розуміти, що такі люди, при загрозі військових дій в нашому регіоні, будуть стріляти тобі у спину", – коментують один із записів засновники групи.

Таких зрадників їм вдалося нашукати вже кілька десятків і робота продовжується.

Нагадаємо, що в Житомирській області співробітники Служби безпеки України викрили та припинили протиправну діяльність мешканця м.Коростишів, який розміщував на загальнодоступних Інтернет-сервісах повідомлення та відеоролики із публічними закликами до масових акцій повстання з метою силового захоплення державної влади в Україні.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання стосовно затриманого запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here