Home Місто Житомирським студентам обіцяють планшет за перемогу у конкурсі «РІЗДВО. ХХІ століття»

Житомирським студентам обіцяють планшет за перемогу у конкурсі «РІЗДВО. ХХІ століття»

89

Днями студентсько-викладацька газета «Універсум» та «Студентське радіо» Житомирського державного університету імені Івана Франка розпочали мистецький конкурс «РІЗДВО. ХХІ століття», який триватиме до 29 січня 2014 року.

Про це повідомляє прес-центр університету.

До участі в Конкурсі організатори запрошують студентів, викладачів та співробітників Житомирського державного університету імені Івана Франка, які вміють фотографувати, малювати та мають свіжий, незаангажований погляд на оточуючу дійсність.

Мистецький конкурс у Житомирському державному університеті імені Івана Франка відбувається за підтримки ООО «Новелла» офіційного дистриб’ютера Wacom в Україні.

На Конкурс будуть приймати як фотографії, так і малюнки, на яких відображена тема Конкурсу «РІЗДВО. ХХІ століття». Кількість робіт (фотографій чи малюнків) від одного учасника необмежена.

Тематичні вимоги до творчих робіт дуже прості: на фотографіях чи малюнках має бути авторське бачення сучасного Різдва у тій чи іншій формі, також конкурсантам треба обов’язково зважати, що відображеним має бути саме сучасне Різдво, Різдво у ХХІ столітті.

З усіма деталями проведення мистецького конкурсу, в тому числі й технічними вимогами до творчих робіт, порядком проведення конкурсу, а також правовими аспекти Конкурсу учасники можуть ознайомитись на офіційному сайті університету.

По завершенню Конкурсу творчі роботи будуть оцінюватись відбірковою комісією у двох номінаціях: «Фотографія» та «Малюнок», а результати будуть оголошені 10 лютого 2014 року. Переможець Конкурсу у номінації «Фотографія» буде нагороджений графічним планшетом ПК Fidget 8", а переможець у номінації «Малюнок» отримає графічний планшет IntuosPen&Touch формату S.

Варто зауважити, що кращі фотографії та малюнки буде розміщено на офіційному сайті університету та на сайтах-партнерах газети «Універсум».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here