Home Місто Житомирським ТТУ керуватиме 56-річний Андрій Нечуйвітер

Житомирським ТТУ керуватиме 56-річний Андрій Нечуйвітер

151

Заступник голови Житомирської міської ради Дмитро Ткачук 7 липня представив нового начальника ТТУ, ним став 56-річний Андрій Нечуйвітер.

Відомо, що новий очільник ТТУ працював інженером, служив в органах внутрішніх справ, займався підприємницькою діяльністю, втім, має досвід роботи і в комунальному підприємстві. Одружений, має двох доньок.

«Кожен шукає свій спосіб реалізації, напевне, це мій», – сказав Нечуйвітер, коментуючи своє призначення.

Спочатку він планує провести оптимізацію підприємства, щоб зрозуміти на чому заробляє ТТУ, а де втрачає. Разом з тим Нечуйвітер заявляє, що шукатиме нові шляхи заробітку для підприємства – надання нових послуг, в той же час пасажироперевезення залишатиметься пріоритетним.

В свою чергу Дмитро Ткачук розповів, що в міськраді й надалі працюють над тим, аби якомога більше житомирян користувалися комунальним транспортом. Він нагадав, що з недавнього часу в місті цілодобово курсують тролейбуси, а ціни на проїзні квитки на місяць знижено.

Ткачук переконаний, що центральні вулиці мають бути віддані пасажирам громадського транспорту та пішоходам. Тому на Київській і Бердичівській вже заборонили паркуватися власникам приватних автівок, це дозволить електротранспорту рухатися швидше. Чиновник сподівається, що свідомі громадяни сповіщатимуть полісменів про порушників-паркувальників. Окрім цього на зазначених вулицях мають встановити близько 80-ти дорожніх знаків.

Планується також оновлення зупинок громадського транспорту, зокрема, на наступному тижні мають оголосити тендер на закупівлю 20 зупинок.

Окрім цього, на деяких зупинках мають розмістити вказівки з розкладом руху електротранспорту, аби пасажири чітко знали, коли має приїхати їх тролейбус.

Ткачук повідомив, що впровадження е-квитка у Житомирі не за горами. Вже цієї осені у електротранспорті з’являться валідатори, термінали.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here