Home Освіта На святкуванні 11-річчя факультету студент ”політеху” освідчився своїй коханій. ФОТО

На святкуванні 11-річчя факультету студент \”політеху\” освідчився своїй коханій. ФОТО

111

 Протягом тижня з 1 листопада в Житомирському державному технологічному університеті студенти та викладачі святкування 11-річчя факультету обліку та фінансів. З цієї нагоди підготували багато цікавих заходів, а заключним етапом став святковий концерт 6 листопада та відзначення активних учасників різноманітних проектів.

За словами декана  Олександра Петрука, факультет відносно молодий і з кожним роком розивається ще більше. Разом з тим, він подякував студентам, які вирішили здобути освіту на цьому факультеті й викладачам, які щоденно діляться своїми знаннями. Він впевнений, що ці дві складові факультету пов’язані між собою та є рушійною силою самоорганізаційних процесів. На закінчення свого вітального слова декан запевнив, що усім студентам, причетним до організації, проведення та участі в концерті будуть нараховані премії на степендіальні картки.

На цьому приємні сюрпризи лише починалися, адже студенти вражали своїми співочими й танцювальними номерами, магістри підготували спеціальну гумористичну мініатюру, а збірна різних курсів разом з випускником засипали усіх КВНівськими жартами.

Проректор університету Віктор Євдокимов зі сцени повідомив про присвоєння кільком викладачам факультету вченого звання "професор" та "доцент" і вручив відповідні посвідчення.

Втім, найбільшим сюрпризом святкового вечора став вчинок студента Євгена Бобра. Після того як представник косметичної фірми передала подарунки кільком студенткам, одну із дівчат попросили залишитися ще на кілька хвилин. До неї вийшов Євген із букетом троянд і щиро зізнався, що кохає її та цінує. Хлопець освідчився, а кохана відповіла взаємністю та прийняла обручку. Зал оплесками відреагував на цю подію,  адже Євген додав спільному святу трохи романтики.

Юлія ДЕМУСЬ

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here