Home Освіта З вересня у трьох школах Житомира англійську мову викладатимуть волонтери Корпусу...

З вересня у трьох школах Житомира англійську мову викладатимуть волонтери Корпусу Миру США

102

Волонтери – слухачі підготовчої програми Корпусу Миру США вже третій тиждень працюють у школах м. Житомира: №5,6,36. Для вчителів англійської мови було організовано тренінг Team-Teaching Work, на якому розглядалися різні форми співпраці вчителя та волонтера.

Волонтери відвідували уроки вчителів, ознайомилися з методиками викладання іноземної мови в школах міста та спробували свої сили. Крім навчальних занять у цікавій формі, проводяться захоплюючі клуби англійської мови.

Відбулися презентації цікавих ігор, направлених на ознайомлення школярів з культурою, історією та державним устроєм США. Під час дебатів слухачі довідались про інтереси, захоплення українських школярів. Волонтери планують організувати тренінг та ознайомити вчителів з сучасними технологіями викладання англійської мови, які вони практикують у своїй країні. Попереду ще багато чого цікавого…

Нагадаємо, Корпус Миру США – це нерелігійна, неполітична організація, яка з 1992 року працює в Україні у таких напрямках, як робота з молоддю, громадами та навчання англійської мови. Волонтери – слухачі підготовчої програми Корпусу Миру США окрім навчання англійської мови ділитимуться  і перейматимуть досвід житомирян щодо діяльності громадських об’єднань, вивчатимуть українську мову.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here