Home Освіта В Житомирській області всі перші класи отримали комплекти обладнання та конструктори LEGO

В Житомирській області всі перші класи отримали комплекти обладнання та конструктори LEGO

120

Для всіх перших класів Житомирщини, які почали навчання за стандартами Нової української школи, закупили 810 комплектів обладнання – принтер, комп’ютер та ламінатор, а також отримали від компанії The LEGO Foundation більше 16 тисяч наборів конструкторів.

Все це допомагає вчителям першачків зацікавлювати учнів, створювати кольорові матеріали чи багаторазові картки, проводити заняття у формі гри, ефективніше тренувати пам’ять, розвивати моторику, логічне та творче мислення.

Про роботу з новим обладнанням розповіла вчителька першачків Новоборівської гімназії Валентина Леськів:

«Дуже активно працюємо з обладнанням, і це просто супер! Можна і картки на всіх підготувати, і під час уроків щось швидко роздрукувати для наочності. Наприклад, роздрукувала і заламінувала цифри для складання, дуже зручно. Крім того, працюємо з програмою "Розумники", яка встановлена на ноутбуці. Загрузила туди ще багато матеріалів і презентацій. Обладнання дуже допомагає в роботі, та і дітям цікавіше».

За інформацією управління освіти і науки ОДА, для того, щоб ефективно працювати за стандартами Нової української школи, понад 2 тисячі вчителів Житомирщини, які навчають першокласників, пройшли спеціальні навчання.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here