Home Освіта Житомирська студентка отримала 10 000 грн за перемогу у Всеукраїнському конкурсі дослідницьких...

Житомирська студентка отримала 10 000 грн за перемогу у Всеукраїнському конкурсі дослідницьких робіт

175

 Черниш Марина, студентка Житомирського торговельно-економічний коледжу Київського національного торговельно-економічного університету, перемогла у Всеукраїнському конкурсі дослідницьких робіт серед школярів та студентів до 28-ї річниці незалежності України «Новітня історія України: аналіз етапів становлення».

Вона отримала диплом І ступеня серед студентів у напрямку «Міжнародні відносини» та отримала грошову винагороду – 10 000 гривень.

Фінал конкурсу відбувся 16-18 травня в Університеті імені Альфреда Нобеля у Дніпрі. Конкурс такого масштабу проходив вперше, а ініціював його проведення Борис Холод, президент Університету імені Альфреда Нобеля.
 


До речі, саме він і вручав призи та подарунки переможцям разом з Костянтином Завгороднім, першим заступником генерального директора з економіки та фінансів ДП  «Виробниче об’єднання Південний машинобудівний завод імені О.М. Макарова»,  адже конкурс підтримали роботодавці регіону та  надали грошові призи переможцям. 


Марина досліджувала тему «Євроінтеграція очима молоді: європрагматизм, євроромантизм чи єврофобія?» та вразила журі не тільки проведеним аналізом, а й поглядами на проблему. Роботу Марини опубліковано у збірнику «Новітня історія України: аналіз етапів становлення». 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here