Home Освіта Житомирський агроуніверситет нарощує темпи розвитку співпраці у сфері космічної діяльності

Житомирський агроуніверситет нарощує темпи розвитку співпраці у сфері космічної діяльності

116

 Зокрема, 10 січня було підписано угоду про співпрацю між ЖНАЕУ та Тернопільським державним науково-технічним підприємством «Промінь».

Документом передбачено співпрацю   у сфері розробки та випробування передавальної апаратури, антенних систем з різним діаметром дзеркал для наземних супутникових станцій. 

Нагадаємо, що напередодні Житомирський національний агроекологічний університет    уклав угоду з  ВАТ «Меридіан» ім. С.П. Корольова, предметом угоди є співробітництво в сфері розробки та випробування електро- і радіовимірювальної апаратури, пристроїв для інформаційно-комунікаційних технологій, засобів моніторингу наземних об’єктів і контролю навколишнього середовища, деталей і вузлів механічного та каркасно-штампувального виробництва, застосування безпілотного авіаційного комплексу "SPECTATOR" для аграрного сектору.

Крім цього, у грудні минулого року Житомирський національний агроекологічний університет підписав угоду про співпрацю у сфері космічної, наукової і науково-технічної діяльності з Національним центром управління та випробувань космічних засобів. 

Вже 25 січня об 11.00 на базі ЖНАЕУ пройде форум "Космічні технології в агробізнесі та екології".

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here