Home Політика ”Свобода” повідомляє про фальшиві листівки, які від їх імені розклеюють в Житомирі

\”Свобода\” повідомляє про фальшиві листівки, які від їх імені розклеюють в Житомирі

79

Прес-служба "Свободи", "Удару" та "Батьківщини" поширили спільний прес-реліз, в якому повідомляють про фальшивість листівок з образами зі сторони "свободівців" відносно "ударівців".

Зокрема, 30 жовтня  на багатьох будинках Житомира з’явилися фальшиві листівки нібито від імени Житомирської обласної організації ВО "Свобода" з недостовірною інформацією щодо діяльности партії "УДАР".

Житомирська обласна організація ВО "Свобода" заявляє, що Всеукраїнське об’єднання "Свобода" не має жодного стосунку до виготовлення цих листівок. У листівці не вказано вихідних даних, накладу, друкарні та відповідальної за випуск особи, що свідчить про фальшивість цього продукту.

Три опозиційних сили – обласні організації партій ВО "Свобода", "УДАР" та "ВО "Батьківщина" заявляють про єдність та продовження співпраці. Зазначені політичні сили не піддаються на провокації влади та просять житомирян не піддаватися на них.

"Влада на Житомирщині вже готується до президентських виборів – продовжує брудну кампанію, спрямовану на дискредитацію опозиційний сил. Сьогодні поширили фальшиві листівки нібито від імени Житомирської обласної "Свободи" проти однієї з опозиційних сил, у яких вказано недостовірну інформацію. Крім того, провладні інтернет-видання і деякі газети продовжують поширювати брехливу інформацію про "Свободу". Таким чином ставленики нинішнього режиму в області намагаються вислужитись перед своїми господарями, аби втриматися у своїх кріслах після 2015 року" – прокоментував ситуацію голова Житомирської обласної організації ВО "Свобода" Сидір Кізін.

"Наша спільна діяльність із партнерами по опозиції дуже заважає владі, тому вона намагається дискредитувати усі опозиційні сили. Проте це нас лише єднає і свідчить про правильність обраного шляху. Я заявляю, що нас не посварити і ми будемо продовжити рухатися уперед", – наголосив народний депутат України, керівник обласної організації партії "УДАР" Рустам Раупов.

"Головне завдання нинішньої злочинної влади – розсварити опозиційні сили. Там чудово розуміють, що саме єдиним фронтом ми приведемо їх до поразки. Сьогодні важливо не дати змоги посіяти недовіру між опозиційними партіями. Саме тому ми в один голос заявляємо, що стоятимемо пліч-о-пліч з иншими опозиційними партіями, аби разом вивести країну з руїни. Важливо, щоби житомиряни пам’ятали про це, коли їм на вулиці пропонуватимуть провокативні листівки", – заявив в. о. голови Житомирської обласної організації "ВО "Батьківщина" Віталій Француз.

Опозиційні сили звернулися з цього приводу до міліції. Нині ситуацію з поширенням брехливих листівок з’ясовують правоохоронні органи Житомира, – повідомляють представники прес-служб політичних сил.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here