Home Політика У Дебоя крики «Ганьба!» назвали оваціями. ВІДЕО

У Дебоя крики «Ганьба!» назвали оваціями. ВІДЕО

96

Міського голову Володимира Дебоя, який вийшов до мітингувальників та зробив крок на зустріч їх вимогам, кількасотенне зібрання зустріло оваціями, пише комунальна газета «Місто».

У публікації видання забули вказати, що житомиряни кричали Дебою «ганьба!», коли той відмовився відповідати мітингувальникам, щодо його підтримки по створенню Народної ради.

«В Житомирі Народна рада та, яка визначається депутатами, які входять до її складу. Вважаю, що ті депутати, які проголосували вони і є тією Народною радою. Давайте не будемо вводити себе в оману, бо ми не захід і не схід», – сказав мер Дебой.

Також у газеті «Місто» йдеться, що міському голові вдалося відвернути від житомирян загрозу руйнації господарського комплексу. Мер взяв на себе відповідальність за подальший розвиток подій у мирному руслі. Тим, хто навмисно підбурював натовп, довелося йти на поступки, пише газета «Місто».

Також у виданні пишуть, що міська влада жодного разу з початку Майдану до цих днів, не заважала людям висловлювати свою позицію та без перешкод проводити мирні демонстрації.

Нагадаємо, що Житомирський виконком подавав до суду, щоб обмежити мирні зібранння у центрі Житомира з 26 листопада 2013 по 19 січня 2014.

Суд задовольнив вимоги частково. Суддя Євгеній Романченко дозволив збиратись на мирний протест без наметів та звукопідсилюючої апаратури.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here