Home Політика Житомирські десантники обіцяють відстояти честь загиблих товаришів. ФОТО

Житомирські десантники обіцяють відстояти честь загиблих товаришів. ФОТО

113

Перед поїздкою в зону АТО десантники 95 бригади згадали своїх загиблих товаришів. Вони поклали вінок до постамента на Соборному майдані, де розміщений плакат з інформаціюю про військовослужбовців Житомирщини, які загинули на Сході протягом останніх місяців.  

Дехто зі сльозами розповідав, що там згадується про військових, з якими доводилося воювати пліч-о-пліч ще зовсім нещодавно.

Нині ж в східні регіони країни відравилися хлопці, що приїздили у відпустку, а також мобілізовані. Їх кількома автобусами разом із допомогою для решти військовослужбовців проводжали із частини на Корбутівці.

"Їх з нами вже нема, але маємо відстояти спільну честь та гідність і зберегти Україну", – каже про загиблих десантник у блакитному береті, який перший бере слово і читає вірш про військові будні, смерть товаришів, переживання рідних.

Після цього всі тричі кричать "Слава" загиблим,  кладуть вінок, моляться "Отче наш" і повертаються в автобуси. Перехожі бажають їм щасливої дороги, знищити ворогів та повернутися живими.

Юлія ДЕМУСЬ

Більше фото в альбомі Першого житомирського в соцмережі

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here