Home Місто 58-річний коростенець загинув під час пожежі у будинку, поки його дружина з...

58-річний коростенець загинув під час пожежі у будинку, поки його дружина з донькою були в пологовому

118

 20 лютого о 04:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в м. Коростень.

Про це рятувальників сповістили сусіди господарів оселі, почувши серед ночі гучне тріскотіння шиферу. В будинку перебував лише господар. Його дружина разом з вагітною донькою поїхала до пологового будинку.

До місця надзвичайної події одразу виїхало 2 відділення вогнеборців. По їх прибуттю полум’ям було охоплено дах помешкання по усій площі. Він був утеплений тирсою, що пришвидшувало розповсюдження вогню. Провівши розвідку всередині будинку, рятувальники виявили у дальній житловій кімнаті на підлозі бездиханне тіло чоловіка. Як з’ясувалося пізніше, це був 58-річний чоловік господині оселі.


Силами бійців ДСНС о 04:35 пожежу локалізовано, а о 06:00 ліквідовано. Вогонь устиг знищити покрівлю житла. Рятувальники не допустили перекидання полум’я на сарай, розташований у 4 м від осередку займання. 


Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 9 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежної техніки. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації нагрівальних печей. 

У ДСНС України у Житомирській області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here