Home Місто Депутата Житомирської райради Приставського нагородили медаллю «За благодійну діяльність»

Депутата Житомирської райради Приставського нагородили медаллю «За благодійну діяльність»

227

Напередодні Всесвітнього дня доброти  у Житомирі під гаслом «Я дам вам нове серце» пройшов п’ятий Великий бал благодійників.

Цьогоріч людей доброї волі вітали і нагороджували 12 листопада на головній сцені міста в приміщенні драмтеатру.

Незмінним організатором заходу залишається громадська організація «Все робимо самі» в особі її керівника Богдана Купчинського спільно з партнерами та усіма небайдужими. Значну підтримку нині надав благодійний фонд «ЛАВ» та депутат Житомирської обласної ради Анжеліка Лабунська.

Традиційно під час балу проходила  церемонія нагородження   благодійників, меценатів та волонтерів,  серед яких – громадські діячі, підприємці, депутати обласної, міської  та районної рад, ін.

Пам’ятну медаль «За благодійну діяльність» вручили депутату Житомирської районної ради (фракція політичної партії ВО «Батьківщина») Миколі Приставському.

«Мені дуже приємно бути у колі тих, хто щоденно  проявляє найкращі людські якості – доброту, щирість, взаємопідтримку та розуміння, хто знаходить у собі сили і можливість допомагати оточуючим. Щороку таких людей стає все більше й більше і яскравим підтвердженням цього є сьогоднішній захід, де зібралися люди з великим серцем, – зауважив Микола Приставський. – Я щиро дякую Богдану Купчинському за можливість бути причетним до такого світлого свята, дякую за той неймовірний настрій та заряд наснаги, який отримує кожен із нас. Нагорода – це черговий стимул робити ще більше. Я бажаю Богдану та всім присутнім успіхів у їх неймовірних справах. Разом ми робимо наше місто, нашу країну кращими. Треба творити добро тут і зараз, треба жити на повну і наповнювати життя інших».

 Читайте також: Депутата Житомирської райради Приставського нагородили медаллю «За відродження України»

Відзначимо, що Микола Приставський допомагає жителям Житомирського району вирішувати юридичні питання, підтримує обдаровану молодь, родини учасників АТО, сприяє виділенню коштів із бюджету на вирішення нагальних проблем громади, займається просвітницькою діяльністю, тощо.

 «Якщо у людини є усвідомлення того, що вона не може стояти осторонь і бути корисною суспільству, вона завжди знайде спосіб долучитися до різноманітних проектів – культурних, соціальних, екологічних. Може стати частинкою чогось масштабного чи здійснити мрію однієї дитини, – говорить Приставський. – Серед буденних справ завжди треба вміти вчасно простягнути руку допомоги. Благодійність – це не те, що вимірюється коштами, нагородами, статусами, це те, в чому кожен має знайти своє покликання».

 Читайте також: "Просвіта" гуртує людей інтелігентних, справжніх у своїх помислах і діях", – Микола Приставський. ВІДЕО

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here