Home Місто Голова ОДА поставив три умови перевізникам, які хочуть працювати на Житомирщині

Голова ОДА поставив три умови перевізникам, які хочуть працювати на Житомирщині

182

 Голова ОДА Ігор Гундич поставив 3 умови перевізникам. Якщо вони їм не подобаються, то перевізники можуть йти працювати в іншу область.


Про це Ігор Гундич зазначив під час наради з перевізниками і головами РДА.

«Я завжди на боці людей. Тому коли якість перевезень людей не влаштовує, то вона не влаштовує і мене. Попередив: не треба мені “загинати пальці” і лякати відмовою від маршрутів чи підняттям тарифів.

По-перше, щодо відмов перевізників від “нерентабельних” маршрутів. За потреби я завжди знайду інших перевізників, як це було у Бердичівському районі. Святе місце пустим не буває.

По-друге, щодо необґрунтованого підняття вартості. Цього не може бути без погодження із замовником. Надалі при оголошенні нових конкурсів ми будемо встановлювати граничну межу вартості проїзду. Підписуватимемо додаткові угоди. Не подобається – йдіть в іншу область працювати.

По-третє, щодо відмов у перевезенні пільгових категорій. Однозначно, пільгові перевезення мають виконуватися. Проблемну ситуацію мають вирішувати замовник і перевізник, а не директор говорить водію «не вози АТОшників». Так надалі не може бути. Кажіть мені напряму, що не будете возити учасників АТО. І тоді я реагуватиму», – наголосив Ігор Гундич.

За словами керівника області, зрозуміти і виконати ці 3 пункти – в інтересах перевізників, голів РДА та профільного управління ОДА.

Нагадаємо, на доручення Ігоря Гундича за місяць на Житомирщині має бути проект нової мережі пасажирських перевезень.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here