Home Місто На перехресті в Малинському районі «Renault Kangoo» врізався у ГАЗ-3110

На перехресті в Малинському районі «Renault Kangoo» врізався у ГАЗ-3110

167

 Дорожньо-транспортні пригоди сталися у Житомирському, Любарському, Малинському та Новоград-Волинському районах. Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали щонайменше дев’ятеро осіб. У більшості випадків поліція вже розпочала досудові розслідування. 


 ДТП сталася  15 вересня на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин, поблизу села Пиріжки у Малинському районі. За попередньою інформацією, 67-річний водій «Renault Kangoo» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем ГАЗ-3110, коли той проїжджав перехрестя. 


Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 66-річна пасажирка автомобіля «Renault» отримала чисельні травми, після чого жінку було госпіталізовано до травматологічного відділення районної лікарні.  

– Безпека на дорозі є одним із пріоритетних напрямків превентивної діяльності поліції, тож ми закликаємо водіїв та пішоходів до безумовного дотримання Правил дорожнього руху задля вашої безпеки та безпеки інших його учасників, – зауважив заступник начальника ГУНП в Житомирській області Артем Лисогор. – Загалом же з початку року на автошляхах регіону сталося 4 237 ДТП, з них 914 – з потерпілими. У результаті загинуло 127 осіб і травмовано 949.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here