Home Місто На Соковському кар’єрі у Житомирі втопився чоловік, якого попередньо бачили на...

На Соковському кар’єрі у Житомирі втопився чоловік, якого попередньо бачили на підпитку

172

 9 серпня о 18:35 до Служби порятунку «101» м. Житомир надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників, аби дістати потопельника з Соколовського кар’єра. На місце події виїхали бійці аварійно-рятувальної частини.

Ними встановлено, що тіло чоловіка знаходиться на відстані близько 2-3 м від берега. Використовуючи багор, фахівці ДСНС обережно зачепили його за одяг та дістали на берег. З попереднього висновку експертів, чоловіку було орієнтовно 60 років. 

Зі слів очевидців, які відпочивали на водоймі, загиблого бачили у стані сильного алкогольного сп’яніння. Усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються. 


Шановні громадяни! Рятувальники наголошують, що категорично забороняється купатися у озерах, річках, кар’єрах тощо, які не пристосовані для безпечного відпочинку. Біля таких водойм відсутні рятувальні пости, а також не обстежене дно, можуть бути швидкі течії та ями. Також, ні в якому разі, не заходьте у воду після вживання алкоголю. Під його впливом людина втрачає самоконтроль і швидко тоне, якщо вчасно не надійде допомога.

У ДСНС України у Житомирській області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here