Home Місто На Житомирщині депутат райради придбав авто за мільйон і ...

На Житомирщині депутат райради придбав авто за мільйон і не повідомив про суттєві зміни в майновому стані

152

  Коростишівською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді справи про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, вчинене депутатом Черняхівської районної ради.

У ході судового розгляду встановлено, що депутат органу місцевого самоврядування у січні цього року придбав у кредит автомобіль вартістю понад 1 млн грн, однак повідомлення про суттєві зміни в майновому стані не подав.    

Таким чином депутат райради, будучи суб’єктом відповідальності за правопорушення, пов’язані з корупцією, не дотримався вимог ч. 2 ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції».


Постановою Черняхівського районного суду депутата визнано винниму вчиненні адміністративного правопорушення за ч. 2 ст. 172-6 КУпАП та накладено штраф в розмірі 1700 грн.


Протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, щодо депутата Черняхівської районної ради складено Управлінням захисту економіки в області ДЗЕ НП України за результатами опрацювання інформації ГО «Всеукраїнський рух проти політичної корупції «Під контролем», який продовжує співпрацю з правоохоронними органами.

Прес-служба прокуратури Житомирської області 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here