Home Місто На Житомирщині вогнеборці ліквідували пожежу господарчої будівлі, вогонь з якої перекинувся на...

На Житомирщині вогнеборці ліквідували пожежу господарчої будівлі, вогонь з якої перекинувся на оселю

138

 19 серпня о 00:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарчій будівлі в с. Козіївка Коростишівського району.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям було охоплено сарай. Вогонь уже перекинувся на дах впритул розташованого житлового будинку. Через легкозаймистість господарської будівлі вогонь швидко розповсюджувався ними. Крім того, гасіння пожежі ускладнювалось сильним захаращенням приміщень. Оцінивши обстановку, начальник караулу прийняв рішення про залучення додаткового пожежного автомобіля для підвозу води. 

Силами бійців ДСНС о 01:05 пожежу локалізовано, а о 04:00 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогнем знищено господарську споруду та дах житлового будинку.


Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 6 чоловік особового складу на 2 пожежних автомобілях. Попередньо встановлено, що причиною загоряння стало коротке замкнення в електромережі. Остаточна ж причина наразі встановлюється правоохоронцями.

У ДСНС України у Житомирській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here