Home Місто На Житомирщині за тиждень у вогні загинуло сім людей

На Житомирщині за тиждень у вогні загинуло сім людей

134

За тиждень, що минув, на території Житомирської області виникло 84 пожежі – загинуло 7 людей. Так, 28 січня на ст. Яблунець Ємільчинського району виникла пожежа у пластиковому вагончику. Під час гасіння пожежі виявлено тіло власника – 1954 року народження. Наступного дня горіли житлові будинки в селі Осички Радомишльського району та в селі Кодня Житомирського району. Вогонь відібрав життя у двох чоловіків 1952 та 1956 року народження. 30 січня під час пожежі виявлено тіло 78-річної жінки – жительки села Івниця Андрушівського району. Подібне лихо трапилося і в селі Дивин Брусилівського району – загинула жінка 1939 року народження. Обірвалося життя батька та сина із села Кичкирі Радомишльського району.

Про це повідомляє департамент цивільного захисту населення Житомирської області.

Крім того, зареєстровано 6 дорожньо-транспортних пригод. Під колесами автомобілів опинилися двоє людей та 9 осіб отримали травми. Приміром, 27 січня в Коростишівському районі, внаслідок зіткнення мікроавтобусу з вантажним автомобілем, загинула 1 особа.

Зареєстровано 30 повідомлень про випадки невиробничого травматизму – 2 особи загинули та 28 осіб травмовані. Тому вкотре застерігаємо – будьте обережні! Пам’ятайте, що кожен повинен сам нести відповідальність за власні життя та здоров’я.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here