Home Місто На Житомирщині завершується кампанія декларування доходів

На Житомирщині завершується кампанія декларування доходів

100

Головне управління Міндоходів у Житомирській області нагадує, що до завершення кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2013 році залишилося не так багато часу. Згідно з Положеннями Податкового кодексу вона триматиме до 1 травня 2014 року.

Про це повідомляє інформаційно-комунікаційний відділ ГУ Міндоходів у Житомирській області. 

На сьогодні у Житомирській області свої декларації про майновий стан і доходи вже подали 7978 громадян. Загальна сума отриманих громадянами Житомирщини доходів склала 438,3 млн. грн, з яких до бюджету буде сплачено 7,8 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Серед поданих декларацій про доходи 2,9 тис. осіб прозвітували для отримання податкової знижки. Сума до повернення визначена на рівні 3,1 млн.грн.  

Як повідомляє заступник начальника Головного управління Міндоходів у Житомирській області Володимир Гірук, територіальними підрозділами Головного управління Міндоходів у Житомирській області створені всі необхідні умови для виконання конституційного обов’язку громадянами щодо декларування доходів. Бланки декларації та консультації фахівців щодо її заповнення можна безкоштовно отримати у Центрах обслуговування при органах доходів і зборів області. Тим, хто бажає подати декларацію в електронному вигляді, рекомендуємо скористатися сервісом «Декларування он-лайн» на веб-порталі Міністерства доходів і зборів України. Загалом,708 житомирян вже скористалися вказаною послугою та подали декларації в електронному вигляді.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here