Home Місто PIANO EXTREMIST грав для житомирян і збирав кошти на другий альбом. ФОТО

PIANO EXTREMIST грав для житомирян і збирав кошти на другий альбом. ФОТО

147

З благодійним вуличним концертом 12 лютого до Житомира звітав PIANO EXTREMIST. Це проект однієї людини – активного учасника Революції Гідності, який став музичним символом Майдану.

Піаніст, композитор та виконавець, який принципово не показує своє обличчя, але його музика пробирає слухачів до глибини душі, уже грав для житомирян у травні 2014 року.

Цього разу він презентував на Михайлівські свої власні композиції з першого альбому, зауважуючи, що вже готує другий. Саме на його запис та на поїздки у зону АТО, де PIANO EXTREMIST виступає для військовослужбовців, він і збирає кошти під час подібних виступів.

Розпочався концерт із композиції, яку хлопець зіграв на барикадах Майдану і з якою «засвітився» в інтернеті та зібрав тисячі переглядів.

«Я представлятиму вам кожну свою композицію, розповідатиму про неї, аби викликати у вас певні почуття і повернути до тих подій, після яких і були написані ці мелодії, – відзначив PIANO EXTREMIST.

Зокрема, в Житомирі він заграв композицію «У кожного своя війна», «Іловайськ», «Зима» та інші, присвятивши їх загиблим на Майдані та в зоні АТО, а також рідним та друзям цих героїв.

Завершився концерт виконанням державного гімну України. Вже о 15.00 PIANO EXTREMIST виступатиме для бійців у Житомирському військовому госпіталі.

Благодійні концерти заплановані у найближчі дні в Бердичеві.

В Житомиир він приїхав на запрошення керівника БФ «Сім’я» Олени Хачатрян та голови обласного осередку «Всеукраїнського союзу ветеранів АТО» Володимира Личагіна.

З початку проведення АТО на Сході країни PIANO EXTREMIST активно виступає на підтримку українських захисників, а також для вихованців дитбудинків.
Змінив формат звичних вуличних виступів і взявся грати на благодійних концертах у мирних містах, а також безпосередньо дав близько півсотні концертів для військових підрозділів у зоні бойових дій.

Грає на своєму електромеханічному піаніно, яке отримав у подарунок від друга для виступів на Сході.

Юлія ДЕМУСЬ

Більше фото та відео з концерту чекайте найближчим часом на нашому сайті

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here