Home Місто Під колесами «Hyundai Santa Fe» загинув 36-річний житель Брусилівського району

Під колесами «Hyundai Santa Fe» загинув 36-річний житель Брусилівського району

128

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталась 25 грудня близько 16.30 на 72 км автодороги Київ-Чоп в с. Ставище.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Hyundai Santa Fe», 56-річний житель м. Луцька, здійснив наїзд на пішохода, 36-річного жителя Брусилівського району, який перетинав автошлях поза межами пішохідного переходу.

У результаті ДТП пішохід загинув на місці події.

Нині триває з’ясування причин та обставин події.

Шановні учасники водії та пішоходи! Поліція вкотре закликає до неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Пам’ятайте, сутінки та темна пора доби, погіршення погодних умов є тими чинниками, що підвищують ризик потрапити у ДТП.

Відтак при керуванні транспортними засобами суворо дотримуйтесь заходів безпеки, обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

Пішоходам варто переходити дорогу виключно у встановлених місцях, перед цим переконавшись, що водії транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри. Для позначення себе на дорозі бажано користуватися світлим одягом, використовувати спеціальні світловідбивні елементи у вигляді нашивок, наліпок, браслетів, брелоків тощо. Подбайте про свою безпеку!

Відділ комунікації поліції Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here