Home Місто ДТП у Сінгурах: під колесами «Volkswagen Tauareg» загинув пішохід

ДТП у Сінгурах: під колесами «Volkswagen Tauareg» загинув пішохід

115

 Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 грудня близько 17.30 на 327 км автодороги Кременець-Біла Церква, у смт Ружині. Унаслідок наїзду автомобілем загинув місцевий житель. Поліцією розпочато досудове розслідування.


На місці події працювала слідчо-оперативна група Ружинського відділення поліції та Слідчого управління ГУ Національної поліції в області.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Toyota Land Cruiser», 35-річний житель Ружинського району, вчинив наїзд на пішохода, який, за словами керманича, раптово вибіг на дорогу.

Унаслідок ДТП пішохід загинув на місці події.

Працівники поліції встановили особу загиблого – 58-річного жителя районного центру.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліцейські вилучили автомобіль учасника ДТП. У керманича було взято кров для аналізу на стан сп’яніння. Нині триває подальше встановлення обставин події.

Поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки.  Враховуйте погодні умови, час доби та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here