Home Місто Президент вручив нагороди десантникам на полігоні в Житомирській області

Президент вручив нагороди десантникам на полігоні в Житомирській області

234

Президент Петро Порошенко вручив високі державні нагороди військовослужбовцям під час участі у зборах сержантського і старшинського складу Збройних Сил України, які пройшли на загальновійськовому полігоні Високомобільних десантних військ Збройних Сил України на Житомирщині.

Про це повідомляють на сайті глави держави.

За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня було нагороджено дванадцять старшин, сержантів і прапорщиків, одного сержанта – медаллю «За військову службу Україні» та ще одного старшину – медаллю «За бездоганну службу» ІІІ ступеня.

Петро Порошенко висловив слова щирої вдячності кожному з військовослужбовців за професіоналізм, патріотизм, відданість військовій справі, зразкову службу та сумлінне виконання покладених обов’язків.

«Я пишаюся тим, що багато сержантів удостоєні високих державних нагород. За виняткову мужність, героїзм і незламність духу, виявлені у захисті державного суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України», – сказав Президент.

Глава держави висловив впевненість, що саме завдяки зусиллям, у тому числі й сержантського складу, Збройних Сил, «мир і спокій нашого народу, територіальна цілісність і суверенітет України завжди будуть надійно захищені».

«Вклоняюся перед пам’яттю українських воїнів, які віддали своє життя за краще майбутнє рідної країни», – сказав Глава держави, нагадавши, що високого звання Герой України був посмертно удостоєний молодший сержант Ігор Зінич.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here