Home Місто Путін без жодного пострілу, прибере до рук не лише Крим, але й...

Путін без жодного пострілу, прибере до рук не лише Крим, але й Житомир, – Гриценко

145

 

Досить уже "уникати провокацій" – то шлях до поразки, – пише на своїй сторінці в соцмережі Анатолій Гриценко.

Хіба не ясно, що "провокації", яких так боїться і всіляко уникає українська влада і вбачає в них навіть легітимні й адекватнії дії з метою самозахисту – Путіна ассолютно не турбують?

Хтось вірить у те, що Путін дійсно чекає з нашого боку "провокацій", аби після того діяти рішучіше? Якби Путін хотів "провокацій" – він би їх сам організував. Захотів би – знайшлися би спецназівці ГРУ МО з шевронами "бандерівців", які б розстріляли півсотні російських солдат, або підірвали електростанцію чи будівлю ЧФ РФ, що завгодно… Є сумніви?

Ніякі "провокації" Путіну не потрібні, щоб виправдати свою агресію та її дальшу ескалацію на всю територію України. Він не збирається ні перед ким виправдовуватися! Він мовчки здійснює – і агресію, і дальшу її ескалацію. В режимі онлайн…

Якщо Україна заціпеніло стоятиме й далі, демонструючи "силу духу" й "витримку" під гаслом влади "не піддаватися на провокації", чи під новим гаслом професорів-політологів "хто перший вистрілить, той програє" – хіба не ясно, що тоді Путін голими руками, без жодного пострілу, з опорою на свої війська й своїх бандитів, прибере до рук не лише Крим, а за ним Південь і Схід країни – він так само захопить Черкаси, Вінницю, Житомир, Київ?

Якими ще аргументами треба переконувати турчинових і гаранів, я вже не знаю… 

Як і всі нормальні люди, я так само не прагну війни, з її жертвами і стражданнями. Не маючи повноважень, постійно, щоденно, пропоную владі й зарубіжнимм партнерам України рішення саме з метою – недопущення, стримування масштабної війни й захоплення України ворогом!

Просте питання: державу Україна – ми здаємо Путіну, чи все ж таки хочемо її зберегти за собою?

 


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here