Home Місто Ректор НМУ Амосова стверджує, що ”ворог Майдану” Никитюк – гарна людина

Ректор НМУ Амосова стверджує, що \”ворог Майдану\” Никитюк – гарна людина

194

Ректор медуніверситету ім. Богомольця Катерина Амосова не бачить фактів, які б дискредитували проректора ВУЗа Олександра Никитюка.

Про це вона сказала на прес-конференції, передає кореспондент УНН.

"Ми робили з поректорами спілкування з претендентами, щоб взяти людину на посаду. І в наслідок декількох спілкувань, за результатами, зараз працює Олександр Андрійович (Никитюк – ред.), який є доктором наук з екології, щодо якого ми мали спілкування з його попередніми місцями роботи. Це Аграрний інститут, Університет ім. Шевченко і ми маємо позитивні відгуки. На сьогодні я не бачу підстав щодо якихось фактів, які його ганблять, як працівника і як людину", – зазначила вона.

Нагадаємо, колишнього заступника губернатора Житомирської області та організатора місцевого Антимайдану Олександра Никитюка призначено проректором з адміністративно-господарської роботи Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця.

Також нагадаємо, що за інформацією українських ЗМІ, призначений Міністром охорони здоров’я О.Мусієм ректор НМУ Катерина Амосова була особистим лікарем-кардіологом В.Януковича.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here