Home Місто У Зарічанах горів приватний будинок

У Зарічанах горів приватний будинок

148

 5 грудня о 17:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку в с. Зарічани Житомирського району. Про це рятувальників сповістила власниця, яка пізно вночі почула тріскотіння шиферної покрівлі та, вийшовши на двір, побачили сильний дим, що виходив з-під даху.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців спостерігалось сильне задимлення. Провівши розвідку всередині будинку, бійці ДСНС встановили, що осередок пожежі знаходиться біля груби – там горіла дерев’яна підлога, а захисний металевий лист – відсутній.

О 17:46 пожежу локалізували, а о 18:17 ліквідували. Вогнем пошкоджено одну із житлових кімнат, де виникла пожежа. Крім того, горище оселі було захаращене різноманітними речами, а також сіном, що значно ускладнювало процес ліквідації. 


Ще один житловий будинок горів о 20:42 в с. Повч Лугинського району. Там через пізнє виявлення, загоряння встигло розповсюдитися по всій площі даху оселі та перекинутися на веранду. Силами рятувальників о 21:25 пожежу локалізовано та о 23:30 – ліквідовано. Полум’я знищило покрівлю житлового будинку та частково пошкодило веранду. Проте рятувальникам вдалось зупинити вогонь та не допустили подальшого його розповсюдження на впритул прибудований гараж та сарай..


Крім того, упродовж доби вогнеборці загасили займання ще двох житлових будинків в смт Нова Борова Хорошівського району та с. Єрчики Попільнянського району. 
Наразі обставини надзвичайний подій встановлюються фахівцями.

У ДСНС України у Житомирській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here