Home Місто У Житомирі врятували подружжя, в квартирі якого сталася пожежа

У Житомирі врятували подружжя, в квартирі якого сталася пожежа

151

 22 лютого о 05:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі житлового будинку в м. Житомир.

На місці події черговий караул 1ДПРЧ в складі двох відділень встановив, що пожежа сталася у трьохкімнатній квартирі на третьому поверсі. Через сильне задимлення в помешканні рятувальникам довелось використовувати апарати на стисненому повітрі.

Під час проведення розвідки, встановлено, що осередок займання знаходився в житловій кімнаті – горів диван та домашні речі. В приміщенні кухні знаходився чоловік з ознаками отруєння продуктами горіння, якого рятувальники винесли на свіже повітря. Також в одній з кімнат знаходилась жінка, якій теж допомогли вийти.

Згодом жінка розповіла, що вона не могла самостійно вийти через сильне задимлення у квартирі. Обох потерпілих передали медикам, які надали їм допомогу, а чоловіка довелось госпіталізувати.

О 06:04 пожежу локалізовано та о 06:25 – ліквідовано. Фахівці ДСНС запобігли розповсюдженню полум’я на інші приміщення квартири. Вогнем знищено диван та деякі домашні речі.


На ліквідацію події залучалося 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.


За попередньою інформацією, займання сталося внаслідок необережного поводження з вогнем. Остаточна причина наразі встановлюється.

Житомирський міський відділ  Управління ДСНС України у Житомирській області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here