Home Місто У Житомирському районі завершують облаштування авто-мототреку

У Житомирському районі завершують облаштування авто-мототреку

122

 З наступного року в с. Оліїївка (Оліївська ОТГ, Житомирської області) буде працювати новий авто-мототрек, який розрахований не лише для тренувань, але й стане майданчиком видовищних змагань. Ця ініціатива від ГО «Житомирська обласна громадська організація «Клуб «СПОРТ-МОТО» реалізовується в рамках гранту від Житомирської ОДА.

 

«Ідеї створення авто-мототреку вже два роки і, нарешті, сьогодні ми завершуємо його побудову. Це дуже важлива подія у розвитку мотокросу в області. Адже тепер наші спортсмени матимуть змогу безперервно проводити підготовку до змагань.  Сподіваємось, що наступного року ми будемо проводити тут змагання», – відмітив голова ГО «Житомирська обласна громадська організація «Клуб «СПОРТ-МОТО» Олег Ліпінський.

 

Траса авто-мототреку  облаштовується перепонами, що передбачають спеціальні атрибути кросових змагань, трампліни, які кидають догори та вниз, ряд хвиль та «сприжок».

 

Загальна сума проекту становить 350 тис. грн., а сума грантової підтримки 90 тис. грн.

 

Ініціатори побудови авто-мототреку наголошують й на тому, що його поява підвищить туристичну привабливість та сприятиме  позитивному іміджу розвитку спорту Житомирської області.

 

Довідково. За результатами участі у змаганнях 2016 року Громадська організація «Житомирська обласна громадська організація «Клуб «СПОРТ-МОТО» стала призером у фіналі Кубку України та чемпіонату України. У 2017 році Федерація мотоциклетного спорту України в Житомирській області, у складі спортсменів міста Житомира, зайняла І місце серед клубних команд та виграла командний Кубок України з мотокросу та зайняла І місце – у фіналі Кубку.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here