Home Місто У Житомирському районі зіштовхнулись фура та легковик: травмованих доправили в лікарню

У Житомирському районі зіштовхнулись фура та легковик: травмованих доправили в лікарню

109

 Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 вересня близько 17.00 на 170 км автодороги Виступовичі-Житомир, поблизу с. Оліївки Житомирського району. Поліція закликає водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та зважати на зміну погодних умов.


Попередньо, водій автомобіля «DAF», 64-річний житель Житомирського району, здійснюючи маневр розвороту, не надав переваги автомобілю «Skoda» під керуванням 23-річного житомирянина, що рухався у попутному напрямку.

Унаслідок зіткнення автомобілів травми отримали водій та двоє пасажирів легковика, 20-річна та 23-річний житомиряни. Їх було доставлено до лікувального закладу м. Житомира та діагностовано садна і забої м’яких тканин.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліцейські звертаються до водіїв із закликом суворо дотримуватися ПДР та заходів безпеки під час кермування. Зважайте на ускладнення дорожніх умов у зв’язку з настанням осінньої пори. Слизьке полотно, ранні сутінки, туман і опади – не найкращі супутники водіїв у тривалих поїздках. Будьте уважними та обережними.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here