Home Місто Упродовж доби рятувальники п’ять разів надавали допомогу водіям на автошляхах Житомирщини

Упродовж доби рятувальники п’ять разів надавали допомогу водіям на автошляхах Житомирщини

149

 За минулу добу бійці ДСНС п’ять разів залучалися до проведення робіт по буксируванню транспортних засобів на автошляхах області.

13 грудня о 08:29 до Служби порятунку «101» від водія вантажного автомобіля «Рено» надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць м. Коростень його транспортний засіб потрапив у сніговий замет на узбіччі дороги. Тим самим він перекрив в’їзд до приватного житлового сектору.

На місці пригоди бійці ДСНС за допомогою тросу та пожежного автомобіля відбуксирували вантажівку на проїжджу частину дороги. Вже далі він зміг продовжити рух самостійно.
Ще одна пригода трапилася того ж дня о 14:13 в смт Городище Чуднівського району. Через ожеледицю легковик


«Шевроле-Лачетті» занесло з проїжджої частини на узбіччя дороги у кювет з деревами. В салоні автомобіля крім водія знаходилася ще і його матір. Бійці ДСНС зрізали дерева, що заважали провести буксирування та, з’єднавши тросом транспортний засіб з пожежним автомобілем, витягнули його на проїжджу частину дороги.
Подібні аварійні роботи також були проведені рятувальниками в м. Баранівка, с. Підруддя Овруцького району та с. Семенівка Бердичівського району. Там загалом вилучено із снігових заметів ще 1 вантажний та 3 легкові автомобілі


На щастя, внаслідок даних пригод ніхто не постраждав.
Рятувальники звертаються до громадян з проханням у період негоди бути особливо обережними за кермом та утриматися від поїздок на власному транспорті за межі населених пунктів.

У ДСНС України у Житомирській області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here