Home Місто В Любарському районі літнє подружжя покінчило життя самогубством

В Любарському районі літнє подружжя покінчило життя самогубством

150

Пізнього вечора до Любарського РВ УМВС Житомирщини надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл виявлено тіла дружини та чоловіка. За попередньою інформацією, подружжя вчинило самогубство, повісившись. Нині триває з’ясування всіх обставин події.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській област

На місце події виїздила слідчо-оперативна група Любарського РВ УМВС, працівники якої провели першочергові заходи для встановлення причин трагедії. Тіла 64-річного чоловіка та 60-річної дружини виявили рідні близько 11 вечора 19 серпня. Сусіди звернули увагу, що у гаражі тривалий час горить світло, але у подвір’ї нікого не видно. На їх оклики також ніхто не відгукувавсь, тож стривожені незрозумілістю ситуації люди зателефонували до сина загиблих. Коли чоловік прийшов, то знайшов батьків повішеними у гаражі.

– Жодних ознак стороннього проникнення до господарства нами не виявлено. Водночас будь-яких видимих тілесних ушкоджень на тілах загиблих також не має. У будинку на місцях цінні речі, гроші, документи, – повідомив начальник Любарського РВ УМВС Михайло Сорока. – Нині призначено судово-медичне дослідження для встановлення причин смерті.

Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, подружжя проживали удвох, у них дорослі діти, які з родинами мешкають окремо. Попередньо, причиної трагедії є побутові негаразди та пов’язані з цим проблеми. За однією із версій, що перевіряються, спочатку чоловік вчинив самогубство, а коли дружина виявила це, то у розпачі також взяла мотузку. За словами знайомих, жінка у зв’язку з поганим станом здоров’я потребувала сторонньої допомоги у побуті.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here