Home Місто В Новограді-Волинському військові відвідають Корецький монастир та музей Лесі Українки

В Новограді-Волинському військові відвідають Корецький монастир та музей Лесі Українки

210

В Новограді-Волинському 22 жовтня  стартував конкурс на кращий механізований взвод Збройних Сил України, – повідомляє Восьмий корпус.

Відкриття конкурсу пройшло в урочистій обстановці в понеділок в розташуванні 30-ї окремої гвардійської механізованої бригади 8-го армійського корпусу.

До військової частини прибуло чотири кращих взводи з механізованих бригад армійських корпусів Сухопутних військ та окремої бригади берегової оборони Військово-Морських Сил. 8-й армійський корпус у конкурсі представляє 1-й механізований взвод 1-ї механізованої роти 1-го механізованого батальйону 30-ї окремої механізованої бригади на чолі з командиром взводу старшим лейтенантом Іваном Голішевським.

Усі підрозділи, до складу кожного з яких входять один офіцер командир взводу та двадцять шість сержантів і солдатів, налаштовані тільки на перемогу.

Попереду у конкурсантів –десять напружених діб змагань, під час яких вони приведуть озброєння БМП-2 до нормального бою, позмагаються в бігу на 1100 м із подоланням загальновійськової смуги перешкод у складі підрозділів, виконають різноманітні нормативи з технічної та вогневої підготовки та бойові стрільби з озброєння БМП-2.

Всі змагання пройдуть в пункті постійної дислокації 30-ї окремої механізованої бригади та на бригадному полігоні «Олександрійський».

За порядком виконання військовослужбовцями нормативів пильно слідкує суддівський комітет на чолі з заступником командувача Сухопутних військ генерал-лейтенантом Юрієм Борискіним.

У перервах між етапами конкурсу господарі покажуть своїм гостям найбільш цікаві пам’ятні місця краю. Зокрема, конкурсанти відвідають Корецький монастир, музей Лесі Українки тощо.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here