Home Місто В селі під Житомиром відкрили дитсадок для 9 дітей

В селі під Житомиром відкрили дитсадок для 9 дітей

135

 

В селі Гадзинка Житомирського району 21 листопада  пройшли урочисті збори з нагоди відкриття дошкільного навчального закладу «Сонечко».

Про це пише my-zhitomir.tv

І хоча наразі виховний заклад функціонує на базі одного з класів місцевої школи і лише чотири години на добу, його постійними відвідувачами вже стали 9 діток у віці від 3 до 6 років. Завідувачем закладу стала мешканка села, а на додачу ще й мама одного з малюків – Ольга Поліщук.

Привітати місцевих жителів прибули голова Житомирської районної ради Микола Степаненко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Вікторія Каменчук та Глибочицький сільський голова Сергій Сокальський.

Виступаючи перед присутніми, гості свята щиро привітали гадзинчан із важливою  для села подією та висловили надію на тривале й продуктивне функціонування нового садочка.

На останок, після аматорських виступів кращих представників учнівської самодіяльності, перед батьками та гостями виступили з віршованим номером і наймолодші – власне винуватці свята.

Завершилася урочиста частина символічним перерізанням червоної стрічки та святковим фотографуванням на пам’ять у приміщенні нововідкритого навчального закладу.

У Житомирському районі на сьогодні функціонує 36 дошкільних навчальних закладів, у яких виховується 2310 дітей. Мережа дошкільних закладів у Житомирському районі розвивається і районна влада всіляко сприяє тому, щоб забезпечити належний матеріально-технічний рівень даних установ.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here