Home Місто В Ємільчинській ОТГ тривають роботи з реконструкції басейну

В Ємільчинській ОТГ тривають роботи з реконструкції басейну

177

 Незабаром в Ємільчино молодь та діти зможуть займатися плаванням у відновленому басейні. Реконструкцію цього об’єкту планують звершити до кінця року за кошти ДФРР у співфінансуванні з місцевим бюджетом.

На Житомирщині активно розвивається спортивна інфраструктура в усіх районах. За ініціативи голови облдержадміністрації Ігоря Гундича та за підтримки Мінрегіону України в області цьогоріч відкрили 7 сучасних спортивних майданчиків.

 

В Ємільчинській селищній ОТГ проводять реконструкцію плавального басейну в молодіжно-спортивному комплексі «Юність», аналогів якому на території громади більше немає.

 

За словами селищного голови Сергія Волощука, на облаштування басейну залучено  понад 9 млн грн, з яких 6 млн грн кошти ДФРР, 2 млн грн – субвенція на розвиток інфраструктури, і ще 1 млн грн – власні кошти місцевого бюджету.

 

«До кінця року підрядник має виконати всі роботи з облаштування басейну. Вже встановили котельню, провели опалення, підключили електрику, практично завершили фасадні роботи», – розповідає Сергій Волощук.

 

Подальша діяльність басейну після завершення проекту буде фінансуватися за рахунок місцевого бюджету та надання платних послуг комунальною установою.

 

Реалізація проекту позитивно вплине на розвиток спортивної інфраструктури, зокрема для занять масовими видами спорту.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here